YTB Yetkilileri PADAM Öğrencileriyle Buluştu

03.04.2024

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) uzmanları, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) öğrencileriyle bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Melek Sözkesen Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) Müdürü Doç. Dr. Feyza Tokat, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hafize Tahra ve uluslararası öğrenciler katıldı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) uzmanları Samet Başak, Mustafa Dede ve Furkan Şaşı, Pamukkale Üniversitesi’nde Türkiye Bursları kapsamında öğrenim gören uluslararası öğrenciler ile bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Öğrencilerin sorunları, talepleri ve dileklerinin dinlendiği toplantıda uzmanlar çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulundu.