Türkiye Fizyoterapistler Derneği 50.Yıl Kutlamaları

09.04.2019

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Denizli İl Temsilciliği, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu “8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü” 50.yıl kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenlediler.

Etkinlikler kapsamında bilgi veren FTR YO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdoğan Kavlak; “Denizli’de özel ve kamu sektöründe görev yapan fizyoterapistler ve Yüksekokulumuzun 4.sınıf öğrencilerinin katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu 7 ve 8.sınıf öğrencilerinde koruyucu halk sağlığı kapsamında postür (duruş) taraması gerçekleştirdik. Yapılan tarama sonucunda elde edilen veriler, öğrenci velileri ve okul yönetimi ile paylaşılarak postüral düzgünlük konusunda bilgi ve öneriler verilecektir.

Bu vesileyle tüm fizyoterapistlerin 8 Nisan Türkiye Fizyoterapi Gününü kutluyor, daha sağlıklı nesiller diliyorum." dedi.