Turizm Fakültesinde Düzenlenen “Turizm Söyleşileri” Etkinliğinde Park Dedeman Oteli Genel Müdürü Ağırlandı

08.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesinde düzenlenen “Turizm Söyleşileri” etkinliğinde Park Dedeman Oteli Genel Müdürü Seher Gökçe öğrenciler ile buluştu.

PAÜ Turizm Fakültesi, Otel İşletmeciliği Dersi çerçevesinde düzenlenen “Turizm Söyleşileri” etkinliği, sektörün deneyimli isimlerinden biri olan Park Dedeman Oteli Genel Müdürü Seher Gökçe'nin katılımıyla gerçekleşti. Genel Müdür Gökçe; otel müdürünün sorumlulukları, sektördeki güncel eğilimleri ve kariyer yolculuğu konularını detaylı bir şekilde ele aldı. Söyleşi, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın Seher Gökçe'ye teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.