Tavas MYO’da ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Evlilik Öncesi Eğitim’

23.11.2022

Tavas Meslek Yüksekokulunda (MYO) ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Evlilik Öncesi Eğitim’ konulu bir etkinlik gerçekleştirildi.

Tavas MYO ve Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Türkan Erdoğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Sosyal Çalışmacı Gamze Öztürk Peker söyleşi ve sunumlarıyla Tavas MYO öğrencileri ile bir araya geldiler.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Evlilik Öncesi Eğitim konusunda farkındalık oluşturulma amacıyla düzenlenen etkinliğe Tavas MYO öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik, konuk konuşmacılara Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlü Kadriye Özer Bici ve Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selim Parlaz’ın teşekkür çiçeklerini takdim etmeleri ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.