PAÜ Öğrencileri ile Jolly Tur Yetkilileri Düzenlenen Etkinlikte Bir Araya Geldi

06.03.2024

Pamukkale Üniversitesi Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi, Türkiye’nin önde gelen seyahat acentalarından Jolly Tur ile iş birliği yaparak öğrencilere yönelik bir konferans gerçekleştirdi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (DSBMYO) ve Turizm Fakültesi öğrencilerine Jolly Tur yetkilileri tarafından turizm sektöre ilişkin bilgilerin verildiği bir konferans düzenlendi. Konferansta; Türkiye'de turizm sektörünün gelişimi, seyahat işletmeleri ve konaklama işletmelerindeki iş ve kariyer fırsatları ile seyahat sektöründeki güncel gelişmeler ele alındı. Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahmet Çetin ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ertaş'ın koordinasyonunda gerçekleştirilen konferansa; Jolly Tur'un Akdeniz Bölge Rehberler Sorumlusu Selim Fazlıoğlu, Belek Bölge Sorumlusu Erdi Özkoç, Side Bölge Sorumlusu Kerem Kaçmaz ve İşe Alım Uzmanı Sinem Çifçi ile Denizli Sosyal Bilimler MYO öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Mehmet Yalçın, Öğr. Gör. Dr. Mükrime Öksüz Demirgubuz ve Öğr. Gör. Dr. Elif Hilal Nazlıoğlu da katıldı.

Konferansın ardından Jolly Tur yetkilileri öğrencileri gruplar halinde mülakata alarak iş ve staj görüşmeleri gerçekleştirdi. Öğrencilerin işe başlarken yaşadıkları tecrübe eksikliğine dikkat çeken katılımcılar, konferansın ve mülakatların sektöre ilişkin farkındalıklarının artmasında önemli bir adım olduğunu ifade ettiler. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği mülakatlar gün boyu devam etti.

İlgili Haberler