PAÜ KARMER, İnsan Kaynakları Ofisi’nin Düzenlediği Webinar’a Katıldı

09.11.2023

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde devam eden kariyer danışmanlığı çalışmaları kapsamında CBİKO Birim Müdürü Prof. Dr. Duygu Kızıldağ başkanlığında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Çevrim içi düzenlenen toplantıya Pamukkale Üniversitesi’ni temsilen PAÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkez (PAÜ KARMER) Müdür Yardımcıları; Dr. Öğr. Üyesi Gülin Zeynep Öztaş, Öğr. Gör. Mehmet Tahir Dursun ve Merkez Koordinatörü Önder Öğmen katıldı.

Kariyer danışmanlığının önemi ve bu kapsamda görevlendirilen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarının Yetenek Kapısı platformu üzerinden açılan danışmanlık başvurularında yapması gerekenler anlatıldı. Öğrenci danışmanlık hizmeti kapsamında yapılan bu yeni çalışma kapsamında ilk slot açan ve çalışmalarına devam eden Pamukkale Üniversitesi ile Denizli İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlığı birimine Prof. Dr. Duygu Kızıldağ tarafından teşekkür edildi.

Prof. Dr. Duygu Kızıldağ’ın konuşmalarının ardından İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlığı Daire Başkan Vekili Ezgi Çavdar ve CBİKO Yetenek Kapısı sorumlusu Merve Karabulut Kaya tarafından eğitim düzenlendi. Soru cevap kısmının ardından webinar sona erdi.

İlgili Haberler