PAÜ İletişim Fakültesi Törenden İki Ödülle Döndü

09.06.2022

KOSGEB ve Denizli Ticaret Odası tarafından düzenlenen, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Teknokent tarafından desteklenen “KOSGEB Girişimcilik Ödül Töreni” Laodikeia Antik Kenti’nde düzenlendi.

Ödüllü Proje: hediyesecen.com

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Aslı Karayanan, 3’üncülük getiren projesini şu şekilde özetledi: “Birçok online hediye sitelerini bir araya getirerek pazar yeri oluşturan online hediye mağazasındır. Kişilere mini test çözdürerek onların isteyecekleri, yerinde ve farklı hediye tavsiyelerinde bulunup hediyelerin bulunduğu internet sitelerine yönlendirme yapan e-ticaret platformunda yer alan bir web sitedir.İş fikri ile kişilerin birbirlerine yönelttiği ‘ne hediye almalıyım, sence’ gibi olan soru türevlerine bir çözüm bularak soru yöneltilen veya soruya sahip olan kişilerin hayal dünyasına ve hediye dağarcığına bağlı kalmayarak kısıtlı ve tekdüze çözümler yerine çeşitli, birbirinden farklı ve geniş kapsamlı bir hediye bilgi birikimi sunulacaktır. Kime, ne hediye alma konusunda fikir ve tavsiye bekleyen kişilere yerinde ve heyecan verici hediye önerileri sunulacak ve kolaylık sağlanacaktır.”

Jüri Özel Ödülünün Sahibi Proje: Gökkuşağı Kreşi

PAÜ İletişim Fakültesi öğrencisi Arife Kılıç ise jüri özel ödülüne layık görülen projesini şöyle anlattı: “36 -60 ay çocukların gündüzleri  alınıp bakımlarının yapıldığı bir kurumdur. Kreşlerde çocukların fiziksel, zihinsel, psiko-sosyal gelişim süreçlerini tamamlamalarına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış programlar uygulanacaktır. Gökkuşağı  işletmesi gündüzleri kreş eğitimi ve geceleri ise gece konaklama hizmeti vermektedir. Gece konaklama hizmeti vermesinin amacı ebeveynleri iş seyahatine çıkmak zorunda kalan, özel günlerde yalnız kalmak isteyen ve çalıştığı ilde çocuklarını bırakabilecekleri ve emanet edebilecekleri güvenilir bir yer ve bakıcı bulmanın çok zor olmasından dolayı kreş gece konaklama hizmeti de verecektir.”

 

İlgili Haberler