PAÜ 2019’a Konserle Merhaba Dedi

02.01.2019

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Yeni Yıl Konseri” düzenlendi.

Konsere Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Solistliğini Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’in yaptığı konserde piyanoda Öğr. Gör. Birol Işıkdemir, ritim sazlarda Öğr. Gör. Vedat Erçak, kanunda Necmi Höke, klarnette Kaan Kırdı ve gitarda Serdar Dalkılıç Doç. Dr. Akyüzlüer’e eşlik etti. Konserde; Aşık Ali Sultan, Yalçın Tura, Ali Ekber Çiçek gibi ünlü yerli bestecilerin eserlerinin yanı sıra yabancı ve anonim eserlere de yer verildi.

Konserin sonunda Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ve virtüozlere müzik ziyafetinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, günün anısına çiçek takdim etti.