Pamukkale Üniversitesi’nde ‘Yaratıcı Fikirler Yarışıyor’

27.05.2022

Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi tarafından üçüncüsü düzenlenecek olan “PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” etkinliği, 30 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Hierapolis Konferans Salonu’ndaki açılış töreniyle başlıyor.

Etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi, Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin özgün çalışmalarına dayalı 37 proje “halkla ilişkiler” ve “kurumsal iletişim” kategorilerinde yarışacak.

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 10.30’da açılış töreni ile başlayacak etkinlikte İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu bir konuşma yapacak. Etkinlik, Adm Elektrik, İşe Alım Ve Yetenek Yöneticisi Ayşe Göbekli’nin “Enerji Sektöründe İşveren Markası Olmak” temalı konuşmasıyla devam edecek.

Organizasyon kapsamındaki etkinlikler 3 Haziran 2022 Cuma günü Adm Elektrik, Kurumsal İletişim Yöneticisi Uğur DAYIOĞLU ve Kurumsal İletişim Uzmanı Osman YÜCEDAĞ’ın ‘Enerji Sektöründe Kurumsal İletişim Süreçleri’ temalı konuşmaları ile devam edecek. Yarışma aynı gün saat 11.00’da yapılacak olan ödül töreniyle sona erecek.

Etkinlik rengi bu sezonda yeşil olarak belirlenmiştir. Yeşil rengin tercihinde 2021 yılında ülkemizde yaşanan orman yangınları ve iklim değişikliğine bağlı doğal felaketler olmuştur. Böylelikle sosyal sorumluluk gereği çevreci vurguyu ön plana çıkarmak, bu yöndeki hassasiyete karşı farkındalığı artırmak hedeflenmiştir. Bu doğrultuda, etkinlik planlamasında reklam ve tanıtım çabasını olabildiğince dijital mecraya taşıyarak kâğıt kullanımını asgari düzeye çekmeye gayret gösterilmiştir.

 

İletişim Bilgileri

Yer: Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakülte Binası, Hierapolis Konferans Salonu, Kınıklı Yerleşkesi, Denizli

E-Mail: project.pau.if@gmail.com

Instagram: @pau.project

İlgili Haberler