Öğrencilerin ‘İşlik’ Resim Sergisi Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu

03.05.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim - İş Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. Sınıf Ana Sanat Atölye Resim Dersi Öğrencilerinin, atölye öğretim elemanı Doç. Dr. Görkem Utku Alparslan'ın danışmanlığında hazırladığı ‘İşlik’ adlı resim sergisi sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrencilerin derste yaptıkları yağlı boya resimlerden oluşan “İşlik” Resim Sergisi PAÜ Eğitim Fakültesi Sergi Salonu’nda ziyarete açıldı. Doç. Dr. Alparslan’ın danışmanlığında yapılan yağlı boya resimler, öğrencilerin üslup geliştirme süreçlerinde titizlikle yaptıkları eskiz araştırmalarının sonunda ortaya çıktı.

Bütünüyle salt benzetme kaygısından ve bunun yanında kuralsızlıktan kaçınarak yapılan öğrencilerin reprodüksiyon ve özgün tasarımları, 02 Mayıs 2023 - 08 Mayıs 2023 tarihleri arasında PAÜ Eğitim Fakültesi Sergi Salonu’nda ziyarete açık kalacak.

Mustafa Eren Cansız, Ümmünur Çakal, Kadriye Haber, Ali Said Kırdı, Abdullah Hüseyin Seyran, Hatice Türker ve Ali Han Yamangöz'ün ders kapsamında hazırladığı eserler sergiyi ziyaret edenlerden tam not aldı.