Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yeni Kayıt Öğrencilerine Eğitim Verdi

07.11.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından PAÜ’ye yeni katılan öğrencilerin kütüphaneyi tanıması ve daha aktif kullanması için bu yıl 9 Ekim-8 Kasım 2023 tarihleri arasında fakülte ve meslek yüksekokullarında eğitim seminerleri yapıldı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere verilen eğitimlerdeki amacın üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin kütüphaneyi tanımasını sağlamak, basılı ve e-kaynaklardan nasıl faydalanabileceklerini anlatmak olduğunu ifade eden Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli Öğr. Gör. Ümran Kandemir, on fakülte ve altı meslek yüksekokulda yapılan kütüphane seminerleri sayesinde öğrencilerin üniversite öğrencilikleri süresince, kütüphanemiz tarafından kendilerine sunulan imkânlardan daha bilinçli ve aktif bir şekilde yararlanabileceklerini belirtti.