İTBF Öğretim Üyesinin 65. Yaşına Armağan Kitabı Takdim Edildi

02.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Arslan’ın 65. yaşına armağan olarak hazırlanan içinde altmışaltı yazının yer aldığı kitabın takdim töreni düzenlendi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Arslan’ın 65’inci yaşına armağan olarak hazırlanan kitabın takdim töreni düzenlendi. Törene; kitabın Yazı Kurulu, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları, PAÜ’nün farklı bölümlerinden akademisyenler, öğrenciler ve Prof. Dr. Mustafa Arslan’ın ailesi katıldı. Ayrıca, esere; İzmir, Afyon, Muğla, Uşak, Isparta ve Nevşehir'den katkı sunan öğretim üyeleri de törene katılım gösterdi. Editörlüğü Doç. Dr. Mehmet Surur Çelepi ve Prof. Dr. Âdem Öger tarafından üstlenilen ve Paradigma Akademi Yayınları tarafından yayımlandı.