İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

17.02.2020

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu beşinci kez toplandı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, İş Güvenliği Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Arpat, Fakülte Sekreteri Mustafa Mızrak ve diğer komisyon üyelerinin oluşturduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu beşinci kez bir araya geldi.

Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu’nun faaliyetleri değerlendirildi. Bunun yanında, fakülte binası katları için hazırlanan, acil tahliye kaçış planlarının incelenmesi ve levhaların basımı ile risk değerlendirme formlarında belirtilen risklerin fotoğrafları incelendi.