İİBF’de Sektör-Öğrenci Buluşmalarının Üçüncüsü Gerçekleştirildi

15.04.2024

‘Sektör – Öğrenci Buluşmaları’nın üçüncüsü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda düzenlendi.

İİBF tarafından düzenlenen etkinliğe İçişleri Bakanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Daire Başkanı Dr. Muhammed Serkan Şahin telekonferans yöntemiyle katılırken Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Denizli İşkur İl Müdürü Fatih Işık, Denizli Gümrük İl Müdürü Ömer Yaşar konuşmacı olarak salonda öğrencilerle buluştu. Moderatörlüğünü PAÜ İİBF Maliye Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Akçay'ın yaptığı, kamu sektöründe kariyer fırsatları ve kariyer planlamasının tartışıldığı etkinliğe öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin kamu alanında kariyer olanakları ve kariyer planlamasına ilişkin sorularının yanıtlandığı etkinliğin sonunda ise Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ender Coşkun’un konuklara plaket takdim etti.