İİBF’de Sektör Günleri’nde ‘Kamu ve Özel Sektörde Bankacılık ve Finans’ Konuşuldu

29.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kariyer Planlama dersi kapsamında düzenlenen ‘Sektör Günleri’ Etkinliğinin ikincisinde ‘Kamu ve Özel Sektörde Bankacılık ve Finans’ konuşuldu.

İİBF A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonunda düzenlenen Sektör-Öğrenci Buluşmaları Etkinliğine Denizli Merkez Bankası Şube Müdürü Tolga KİRAZ, Halkbank Kredi Tahsis ve Yönetim Müdürü Fatih Doğan, Anadolubank Denizli Şube Müdürü Pelin Bozbay Yazıcı, ve Ziraat Katılım Bankası Pamukkale Ticari Şube Yöneticisi Tahir Ülfer konuşmacı olarak katıldılar.

Moderatorlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Akçay’ın yaptığı Bankacılık ve Finans alanında kariyer fırsatlarının ve kariyer planlaması konularının ele alındığı etkinlik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Coşkun, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılımı ile gerçekleşti.

Kamu ve özel sektörde bankacılık ve  finans alanında kariyer fırsatları ve kariyer planlaması ile ilgili öğrencilerin merak ettikleri soruların cevaplanmasının ardından etkinlik katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.

İlgili Haberler