Honaz MYO’da “Sigorta Eksperliği ve Hasar Yönetim Süreci” Konferansı Gerçekleştirildi

07.10.2022

Denizli Sigorta Eksperleri İsmail Keçeli ve Önder Gürsel, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine “Sigorta Eksperliği ve Hasar Yönetim Süreci” konulu konferans verdi.

Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Honaz Meslek Yüksekokulu akademik personeli ve Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri katıldı. 

Öğrencilerin ilgiyle izledikleri konferansta katılımcılara, Sigorta Eksperi Kimdir? Hangi Kuruma Bağlıdır? Risk Türlerine Göre Sigorta Eksperliği Ruhsatnameleri, Gerçek Kişi Sigorta Eksperleri, Tüzel Kişi Sigorta Eksperleri, Eksperin Görevlendirilmesi, Eksper Raporu, Eksperlik Meslek Kuralları, Hasar Yönetim Süreci, Nasıl Sigorta Eksperi Olunur? konularında çeşitli bilgiler anlatıldı. Sonrasında sorular yanıtlandırıldı.

Konferansın ardından Sigorta Eksperleri İsmail Keçeli ve Önder Gürsel’e, katılımları ve katkılarından dolayı Honaz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Çermik ve Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İlknur Akagündüz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

İlgili Haberler