Honaz MYO’da Lojistik Sektöründe Kariyer Fırsatları Konferansı Yapıldı

09.11.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Yönetim ve Organizasyon Bölümü Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda bölüm öğrencilerine yönelik ‘Lojistik Sektörü ve Kariyer Fırsatları’ konferansı düzenledi.

Denko Lojistik Genel Müdürü Oğuz Erdoğan tarafından gerçekleştirilen konferansa Okul Yönetimi, Lojistik ve İşletme Programı öğrencileri ve hocaları katıldı.

Uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyette bulunan, Türkiye’de öncü lojistik firmaları arasında yer alan Denko Lojistik’in faaliyet alanları hakkında bilgi veren Oğuz Erdoğan, gençlere lojistik sektörünün bugünü ve geleceğini anlattı. Kurumsal firmalarda çalışmanın kariyer basamaklarında yükselmek için önemli olduğunu, başarı için çok çalışma ve sabırlı olmanın temel kriterler arasında yer aldığını belirtti.

Konferansın ardından Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Onur Kaçaroğlu, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kenan Karagül, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Selda Ergin ve bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerinin de katılımıyla lojistik sektöründe kariyer fırsatları tartışıldı.

Etkinlik sonunda konuk konuşmacı Oğuz Erdoğan’a Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz tarafından teşekkür belgesi verildi.

İlgili Haberler