Çardak OSB MYO Öğrencileri, Çardak İlçe Protokolü İle Bir Araya Geldi

12.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çardak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yapılan etkinlikler kapsamında; Çardak İlçe Kaymakamı Levent Küçük, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çardak OSB MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Ömer Boyacı, İlçe Müftüsü Cesim Şahin, İlçe Emniyet Amiri Feyzullah Okşaş, İlçe Jandarma Komutanı Sayın J. Ütğm. Muzaffer Metin, PAÜ Çardak OSB MYO öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Programda ilk olarak İlçe Müftüsü Cesim Şahin konuşmasını yaptı. Müftü Şahin; Cumhuriyetimizin 100. yılını ilçe protokolü ve PAÜ Çardak OSB MYO öğrencileri ile birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konuşmasında Cumhuriyetimizin dini ve ahlaki değerlere verdiği önemden bahsederek üniversite öğrencilerine yönelik; eğitsel, bilimsel ve mesleki uygulama alanlarında ortak faaliyetler yapmak istediklerini belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gençlere yönelik yürüttüğü projeden bahseden Müftü Şahin bu projenin amacı: “Gençlik döneminde sıkıntılarının tespit edilmesi, sağlıklı iletişim kurularak gençlerin doğru bilgi kaynaklarına ulaşmalarının sağlanması, soru ve sorunlarına çözüm önerilerinin getirilmesini amaçlarken yaşadığı toplumdan kopmayan, ailesiyle ve sosyal çevresiyle iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlere sahip bir neslin yetiştirilmesi hedeflenmektedir.” şeklinde ifade etti.

Çardak İlçe Kaymakamı Levent Küçük ise yaptığı konuşmada İlçe Müftüsü Cesim Şahin’in konuşmalarına katıldığını belirterek Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu projesinin önemli olduğunu vurguladı. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yapılan etkinlikler kapsamında bu kahvaltıyı organize eden İlçe Müftüsüne, Belediye Başkanına, MYO Müdürüne ve katılım sağlayan tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ederek Kaymakamlık makamının öğrencilere açık olduğunu her zaman Kurum’a gelebileceklerini ifade etti.

İlgili Haberler