Bekilli MYO Öğrencilerinden Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projeleri

08.11.2022

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (Bekilli MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yarattı.

Aynı günde farklı saatlerde düzenlenen her iki etkinlik Pamukkale Üniversitesi Bekilli MYO Konferans salonunda gerçekleşti. Etkinliklerin organizasyon aşmasında yürütücü olarak Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Çelikak öğrencilere eşlik etti.

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Etkinlikleri” kapsamında Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencileri lösemiyle mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla Bekilli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda bir etkinlik düzenledi.

“3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri” kapsamında Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 1. sınıf öğrencileri organ nakli bekleyen birçok hastaya destek olmak, organ naklini konusunda bilinç yaratmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Etkinlikler; öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personel tarafından büyük ilgi gördü. Bekilli MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Bölümü 1. ve 2.sınıf öğrencileri tarafından bizzat hazırlanan etkinliklere ait afiş ve pankartların yanı sıra maskelere çizilen eğlenceli yüz ifadeleri etkinliklerde renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.

Sunumların sonunda izleyicilere izletilen kamu spotları izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve tüm öğrencilerin gönüllü üye olmaları için hazırlanan afiş, pankart ve görseller okulun panosunda sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin hazırladığı ürünlerle, birbirinden renkli fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler