4 Mevsim Anaokulu PAÜ Yabancı Diller Yüksekokulunu Ziyaret Etti

07.05.2019

İlk kez bir anaokulunun ziyaret ettiği Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokuluna (PAÜ YDYO) anaokulu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

4 Mevsim Anaokulu Müdürü Emel Utku ve anaokul öğretmenleri gözetiminde PAÜ Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret eden Koala 3, Rocket 1 ve Rocket 2 grubu öğrencileri; Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Recep Şahin Arslan ve Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Seher İşcan ve Öğr. Gör. Uğur Türkkaynağı, Temel Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eda Duruk ve Öğr. Gör. Fatma Beydemir ev sahipliğinde okulu gezerek bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında PAÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Aybüke Durmuş ve Hicran Bakırlı, YDYO Konferans Salonu’nda kuklalarla yabancı dilde tanışma, BabyShark ve FiveLittleMonkey şarkıları eşliğinde aktiviteler ve yüksekokul bahçesinde balık ağı oyunu gibi yabancı dilde aktiviteler yaptırdı.