Gençler İçin Yepyeni Bir Uygulama: Kampüste Temassız Ödeme

05.01.2023

Pamukkale Üniversitesi gençler için yeni bir mobil uygulama ile kampüste temassız ve dijital ödeme uygulamasına geçiyor.

Pamukkale Üniversitesi, Türkiye’de pek çok üniversitenin kullandığı dijital ödeme sistemlerinden biri olan Halkbank Kampüste hizmeti ile kampüs yaşamına yönelik teknolojik gelişmelere bir yenisini ekliyor. PAÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerine kampüs içinde daha hızlı ve verimli hizmet alabilme olanağı sunan mobil uygulama PAÜ’lülere özel avantajlardan da faydalanabilme fırsatı sunacak.

Mobil uygulama ile harcama ve ödeme takibi yapılabilecek, karekod ile ödemeler gerçekleştirilebilecek, askıda yemek bırakılabilecek veya askıdaki yemeklerden yararlanılabilecek, yemekhanelerdeki doluluk oranları, menüler gibi bilgiler takip edilerek rezervasyon yapılabilecek ve çeşitli içerikler, duyurular takip edilebilecek.

Nakit Ödeme Kalkıyor

Mobil uygulamayı indiren öğrenci ve personeller kampüs içerisindeki tüm ödemelerini bu uygulama aracılığıyla gerçekleştirecek. Yemekhane, sosyal tesisler, kampüs kafeleri gibi ödeme yapılan noktalarda nakit veya kredi kartı ile ödeme yerine uygulama içinde oluşturulan karekodlar ile ödeme yapılacak.

Askıda Yemek Uygulaması Geliyor

Bu uygulama ile askıda yemek bırakmak ve askıya bırakılan yemeklerden yararlanmak da mümkün. Uygulama içerisinde yer alan bir menü yoluyla askıda yemek satın alarak ihtiyaç duyan öğrencilere destek verilebilecek. Aynı şekilde ihtiyaç duyan öğrenciler de var olan askıda yemekleri alabilecek.

Duyurular, Anlık Bildirimler ve Kampanyalar

Bu uygulama, temassız ödeme, askıda yemek gibi olanakların yanında sağlık, kültür, sanat ve spor ile ilgili bilgilendirici içerikler, etkinlik duyuruları ve akademik duyurular gibi olanaklar sunduğu gibi çeşitli konularda içeriklere, projelere, yarışmalara ve etkinliklere ulaşmak ve katılmak da mümkün. Ayrıca bu uygulama ile kampüs içinde iken anlık bildirimler ile kişiye özel fırsatlar ve kampanyalar hakkında bilgi sahibi olunabilecek.

Sunulan özel fırsatlar arasında; kampüs dışında çeşitli markalara yönelik yüzde 50’lere varan özel indirimlerin yanında kampüs içerisinde kantin gibi sosyal tesislerde belirli oranlarda indirim olanaklarının bulunması, uygulamada biriken puanların yemekhane, kantin, kafeler gibi noktalarda kullanılabilmesi bulunuyor.

Uygulamayı Kullanmaya Başlamak Çok Kolay

Bu uygulamayı kullanmak için Halkbank Kampüste mobil uygulamasını indirmek, Pusula Bilgi Sistemi’nde yer alan “Temassız Ödeme” metnini onaylamak yeterli. Bu onay sonrasında işlemler otomatik olarak gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler