Türkiye’deki en aktif öğrenci topluluğu PAÜ’den

11.10.2017

Pamukkale Üniversitesi Psikoloji ve Sanat Topluluğu, bu yıl Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 14. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresi’nde PDR Toplulukları arasında birincilik derecesi elde ederek ‘En Aktif Topluluk Ödülü’nü aldı.

Elde edilen birincilik ödülünün ardından Psikoloji ve Sanat Topluluğu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru başta olmak üzere, Genel Sekreter ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı’ya, Kültür Hizmetleri Şube Müdürü Meltem Demirkol’a, Kültür Hizmetleri Şubesi personeli Erdem Gül’e, topluluk danışmanı Doç. Dr. Sevgi Özgüngör’e teşekkür etti.

Psikoloji ve Sanat Topluluğu, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde Ruh Sağlığı Günleri, Psikolojik Vaka Analizleri, Tartışmalı Film Gösterimleri, akademik konferanslar ve paneller başta olmak üzere 45 ayrı etkinlik gerçekleştirmiş olup yeni dönemdeki projeler için çalışmaları devam etmektedir.