Tan Tekstil, PAÜ Hastanelerine İkinci Ambulansını Bağışladı

25.04.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanelerine Tan Tekstil tarafından geçtiğimiz Eylül ayında ambulans bağışı gerçekleşmişti. Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan tarafından bağışlanan ikinci ambulans PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a teslim edildi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Necip Atar ve Prof. Dr. Durmuş Akalın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İsmail Özdel, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelik ile birlikte ziyarete gittikleri Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan tarafından PAÜ Hastanelerine bağışlanan ikinci ambulansı teslim aldılar.

Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Tan: “Burada ambulansla gelecek hastanın bir tanesinin ‘Allah razı olsun’ demesi bizim için yeterlidir.”

Biz geçen sene bir ambulans hediye ettik. Üniversitenin bir ambulansı oldu fakat bunun da yetmediğini öğrendik. Sonra ikinci bir ambulansı aldık. Bugün de teslim ediyoruz Sayın Hocalarım ve Sayın Rektörümüze. İnşallah vatana millete hayırlı olur. Burada ambulansla gelecek hastanın bir tanesinin ‘Allah razı olsun’ demesi bizim için yeterlidir. Pamukkale Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. Başka bir ihtiyaç olduğunda da daima Pamukkale Üniversitemizin yanındayız.”

Rektör Kutluhan: “Beni mutlu eden şey, bizim ihtiyacımızı bizden habersiz görmesidir.”

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan konu ile ilgili gerçekleştirdiği konuşmada şunları kaydetti: “Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Tan, Üniversitemiz Hastanelerine ikinci defa ambulans bağışlamış oldu. Sayın İbrahim Tan Bey’in bu bağışı yapması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Hediyenin altında beni mutlu eden şey, bizim ihtiyacımızı bizden habersiz görmesidir. İkinci ambulansa olan ihtiyacımızı görerek, ambulansı gizliden hazırlayarak bize sürpriz yapmasıdır. Bugün, bu ziyarete ambulans hediye edileceğini bilmeden geldim. Kendisinin bu bağışı da Sayın İbrahim Tan Bey’in ne kadar büyük bir kişilik olduğunu bize gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Nice hastalara şifa kaynağı olsun.”  

Ziyaretin devamında Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindekiler Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan eşliğinde Tan Tekstil’de incelemelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda ise Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan’a teşekkür plaketi takdim etti.

İlgili Haberler