PAÜ, 5. Mezun İlişkileri Çalıştayı’nda Yer Aldı

11.12.2023

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 5. Mezun İlişkileri kapsamında düzenlenen çalıştaya Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) çözüm odaklı katılım sağladı.

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet Tahir Dursun, İzmir’de düzenlenen 5. Mezun İlişkileri Çalıştayı’na katılarak dijital dönüşüm ve mezun ilişkileri konusundaki deneyimlerini paylaştı.

Farklı üniversitelerden gelen kariyer merkezi ve mezun ilişkileri koordinatörlük yöneticilerini bir araya getirerek, mezunlara yönelik karşılaşılan sorunları ele almayı ve çözüm önerileri geliştirmeyi amaçlayan çalıştayda Dr. Dursun, üniversite mezunlarının karşılaştığı zorluklara çözüm bulma ve mezun ilişkilerini güçlendirme noktasında rol üstlendi.

Çalıştayda ayrıca katılımcılar dijital dönüşüm ve mezun ilişkileri konularında gerçekleşen paneller, atölye çalışmaları ve deneyim paylaşımları ile bilgi birikimlerini artırma fırsatı buldu. Pamukkale Üniversitesi öğretim elemanı Dr. Mehmet Tahir Dursun’un ve diğer üniversitelerin iş birliği ile çalıştayda katılımcılara geleceğin iş dünyasına daha iyi adapte olabilmeleri için pratik bilgiler sunarken, aynı zamanda üniversite mezunlarının kariyer gelişimine katkı sağlama hedefini güçlendirdi.

Çalıştay, üniversitelerin mezunlarına destek olma, kariyer planlamalarını güçlendirmeleri ve iş dünyası ile güçlü bağlantılar kurmalarını sağlama misyonu taşıyan önemli bir platform olarak öne çıkan çalıştay Dr. Mehmet Tahir Dursun ve farklı üniversite temsilcilerinin iş birliğinde mezunlar için değerli bir kaynak oluştururken, aynı zamanda üniversiteler arası iş birliğini teşvik etmeye yönelik bir adım olarak dikkat çekti.

İlgili Haberler