1.Uluslararası Sanat Eğitimi Sempozyumu başlıyor

18.04.2017

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Gelecek için Sanat Eğitimi” konulu sempozyum 20-21 Nisan tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 09:00 da Ulusal ve Uluslararası olmak üzere görsel sanatlar ve müzik eğitimi alanından dört çağrılı konuşmacının konferansları ile başlayacak olan sempozyum Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen akademisyenlerin sunacağı bildirilerle devam edecek. Ayrıca aynı gün içerisinde saat 18:30 da Uluslararası Görsel Sanatlar Sergisi açılışı ve 19:30 da Oda Müziği Konseri gerçekleşecek. 21 Nisan 2017 Cuma günü 09:00-18:00 saatleri arasında bildiri sunumları dört paralel oturumla devam edecek.  Sempozyum kapsamında 113 bildiri sunulacak, 105 sanat eseri sergilenecek.

22 Nisan 2017 tarihinde Laodikya ve Pamukkale-Hierapolis kazı alanları ve ören yerlerine yapılacak çevre gezisi ile sona erecek olan sempozyum, yaklaşık 250 kişinin katılımı ile gerçekleşecek.

Sempozyum sanat, eğitim ve sanat eğitimine ilgi duyan herkese açık olup dinleyici olarak katılım ücretsizdir.

Sempozyum programına ve ayrıntılarına www.pauuses.com adresinden ulaşılabilir.