TradeMaster Yatırım Ligi’nde PAÜ’ye Üçüncülük Ödülü Verildi

27.12.2018

Pamukkale Üniversitesinin ilk defa katıldığı TradeMaster Yatırım Ligi Yarışması’nda ‘ThermalDragon’ takım ismiyle yarışan PAÜ öğrencileri üçüncülük ödülü aldı.

İş Yatırım tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen ‘‘TradeMaster Yatırım Ligi Yarışması’’ aralarında Bilkent Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Koç Üniversitesi gibi üniversitelerin yer aldığı toplam 30 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesinin ilk defa yer aldığı yarışmada ‘ThermalDragon’ takım ismiyle yarışan PAÜ öğrencileri, Sabahattin Bağyapan (İngilizce İşletme Bölümü mezunu, Muhasebe Ve Finansman Programı yüksek lisans öğrencisi) ve Betül Şehoğlu (İngilizce İşletme Bölümü mezunu, Pazarlama Programı yüksek lisans öğrencisi) üçüncülük derecesi elde etti.

İstanbul Levent’teki İş Kulelerinde gerçekleştirilen ödül töreninde, öğrenciler ödüllerini İş Yatırım Genel Müdürü Rıza Kutlusoy’un elinden aldı. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, ödül töreninde öğrencilere eşlik ederek Sabahattin Bağyapan’ın ve Betül Şehoğlu’nun sevincine ortak oldu.

Program kapsamında ayrıca Dekan Prof. Dr. Hakan Sarıtaş ve ödül alan öğrenciler, Borsa İstanbul’a da ziyaret gerçekleştirerek seans işlemlerine tanıklık etme şansını yakaladılar.

İlgili Haberler