Tavas MYO’da Aşure İkramı Yapıldı

01.10.2018

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu’nda, aşure dağıtım etkinliği yapıldı. Etkinliği katılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Muharrem ayında paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı Muharrem ayı dolayısıyla, Tavas Meslek Yüksekokulu’nca aşure ikramı gerçekleştirildi.

Tavas MYO bahçesinde gerçekleşen aşure dağıtımı etkinliğine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, Tavas MYO Müdürü Prof. Dr. Abdulvahap Özcan, MYO akademik ve idari personeli ve öğrenciler iştirak etti.

Aşure standının başına geçen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilere aşurelerini kendi elleriyle ikram etti. Muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirten Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin yaşandığı mübarek Muharrem ayında, paylaşmanın güzelliğini yaşıyoruz” dedi.

Aşure dağıtım etkinliğinin ardından Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrenciler aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek üniversite ve MYO yönetimine teşekkür ettiler. Etkinlik, MYO binası önünde hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Öte yandan gün içerisinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından da kampüs içerisindeki öğrencilere aşure ikramları yapıldı.

İlgili Haberler