PAÜ’de İkinci Yazar Çalıştayı Yapıldı

12.04.2018

Pamukkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın, bu yıl ikincisini Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Yazar Çalıştayı’na Springer Nature Kıdemli Lisanslama Müdürü Şahin Giray ve Springer Lisanslama Müdürü Selin Şencanlı konuk edildi.

Özellikle akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Yazar Çalıştayı’na, bu yıl yazar ve yazar adayları ile birlikte çok sayıda araştırmacı, öğretim üyesi ve öğrenci katılım gösterdi.

Springer Nature yayınevi işbirliği ile PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştayın başlıca konuları; “Yazar Akademisi: Yayın Sürecinde İzlenmesi Gereken Yollar”, “Uluslararası Dergilerde Yayın Yapmanın Püf Noktaları” ve “SpringerNature’da Yayın Şansınızı Nasıl Artırısınız” olarak belirlendi.