Öğretim elemanları sergi açtı

16.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Eğitim Araştırmaları Dergisi tarafından düzenlenen IV. International Eurasian Educational Research (EJER) Congress adlı etkinlik kapsamında Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim – İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları tarafından resim ve heykel sergisi açıldı. Açılışı Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci tarafından yapılan sergide 11 öğretim elamanının çalışmaları yer aldı. Sergi, 19 Mayıs tarihine kadar Kongre Kültür Merkezi’nde ziyarete açık kalacak.

Sergide Doç. Dr. Nuray Mamur, Yrd. Doç. Dr. Feryal Beykal Orhun, Yard. Doç. Dr. Safi Avcı, Öğr. Gör. Dr. Bekir İnce, Öğr. Gör. Ahmet Özer, Öğr. Gör. Yüksel Hancıoğlu, Öğr. Gör. Barış Bozok, Öğr. Gör. Serdal Yerli, Öğr. Gör. Gülsen Turgut, Arş Gör. Görkem Utku Alparslan, Arş. Gör. Ceren Tekin Karagöz’ün eserleri yer alıyor.

Sergi kongreye katılan yerli ve yabancı pek çok konuk tarafından ziyaret edildi ve büyük ilgi gördü.