İş Dünyasında Hedef Girişimcilik ve Liderlik Konferansı’na Öğrencilerden Yoğun İlgi

24.05.2022

PAÜ İşletme Topluluğu tarafından dokuzuncusu düzenlenen İş Dünyasında Hedef Girişimcilik ve Liderlik Konferansı iş dünyasından önemli katılımcılar ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu tarafından gerçekleştirilen ‘İş Dünyasında Hedef Girişimcilik ve Liderlik’ etkinliği Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Konferansa; PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kısaç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Yeşilyurt, Rektör Danışmanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, SADIK Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve GESİFED Başkanı Oktay Mersin, GESİFED Genel Sekreteri Özlem Köseoğlu, eski dönem GESİFED Başkanı ve TÜRKONFED Yüksek İştişare Kurulu Üyesi Gültekin Salgar, Söroptimist Meslek Yaşamında İş Kadınları Derneği Başkanı Huriye Demirhan, Sütaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, TÜSİAD Başkan Yardımcısı ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Serpil Veral, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, PAÜ İşletme Bölüm Başkanı ve İşletme Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Sabahat Bayrak Kök, Koç Holding – Otokoç Otomotiv, Ford-Volvo Perakende Direktörü Tanıl Akçaoğlu ve Opera Sanatçısı Hakan Aysev’in katılımlarıyla gerçekleşti. 

İlgili Haberler