PAÜ’de Unutulmaz TSM Konseri

24.03.2022

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) her yıl 16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıl Dönümü kutlaması etkinlikleri kapsamında gerçekleşen TSM konseri bu yılda büyük beğeni topladı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi ve PAÜ Türk Halk Müziği Topluluğu işbirliği ile Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. 16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıl Dönümü kutlaması etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Konsere İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Kevser Erbeyi, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik ile çok sayıda davetli katıldı.

Zikri Güven yönetiminde ve Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar şefliğinde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Türk Sanat Müziği konseri her yıl olduğu gibi bu yılda büyük beğeni topladı. Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik konserde bir şarkı söyledi.

Konser sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik’e çiçek takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici Zikri Güven’e, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Kevser Erbeyi Şef Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar’a, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan ise 36 kişiden oluşan konser ekibine çiçek takdim etti.

İlgili Haberler