Hastane sergi salonunda yanılsama sergisi açıldı

31.12.2016

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü Grafik-Moda Tasarım Programı ve El Sanatları Bölümü Geleneksel El Sanatları Programı öğretim elemanları karma sergi açtı.

Serginin açılışı PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Erdur ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Türkçüer tarafından yapıldı. Açılış konuşmaları sonrasında öğretim görevlilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

“Yanılsama” temalı karma sergi,  farklı disiplinlerden gelen öğretim elemanlarının eserlerinde renk, doku, form ve kavramsal bakış açısı ile yorumlandı.

Başhekim Doç. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Hastaneleri Sergi Salonunda açılan serginin 20 Ocak 2017 tarihine kadar açık kalacağını, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve sergi açmak isteyen herkesi sergi salonuna beklediklerini ifade etti.

Sergiye Katılan Öğretim Elemanları : Yrd. Doç. Dr. Habibe KAHVECİOĞLU SARI, Öğr. Gör. Nurcan KUTLU, Öğr. Gör. Bahriye YALÇINKAYA, Öğr. Gör. Nesrin KACAR, Öğr. Gör. Ayşe Serenay ÖZMEN, Öğr. Gör. Tülay CANDEMİR, Öğr. Gör.  Gülderen ÇAVUŞ, Öğr. Gör. Fatoş Neslihan ARGUN