Ders Arası Konserle Yeni Yıla Merhaba

28.12.2018

Pamukkale Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası’ı “Yeni Yıla Merhaba Konseri” ile Eğitim Fakültesi öğrencilerine ders arasında hoş bir sürpriz yaptı. Fakültenin koridorları müziğin tınısı ile yankılandı.

Çalışmalarına 2001 yılında başlayan, üyeleri Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerinden oluşan, o tarihten bugüne başta Pamukkale Üniversitesi Salonları olmak üzere çeşitli salonlarda konser veren Pamukkale Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası, gösterilerini ilk kez salonların dışına taşıyarak Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında konser verdi.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bilge Can ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel başta olmak üzere öğretim üyeleri, idari personel ve çok sayıda öğrencinin katıldığı konserde Mozart’tan Piazzola’ya tanınmış yabancı bestecilerin eserleri ile Santuri Ethem Efendi’den Ali Ekber Çiçek’e ve anonim olmak üzere yerli bestecilerin eserleri seslendirildi. Konserde ayrıca Pamukkale Üniversitesi Dans Topluluğu Üyeleri mini bir dans gösterisi gerçekleştirdi.

Konserin sonunda orkestra üyelerine verdikleri müzik dinletisinden dolayı teşekkür eden Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bilge Can ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, orkestra üyeleri adına Orkestra Şefi Prof. Dr. Efe Akbulut’a ve PAÜ Dans Topluluğu Eğitmenlerine günün anısına hediye takdim etti.

İlgili Haberler