PAÜ’lü milli atletler ülkemizi temsil edecek

18.07.2017

Pamukkale Üniversitesi’nin milli atletleri Alperen Acet ve Uğural Uğursal, İtalya’da yapılacak olan 24. Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

20-23 Temmuz tarihleri arasında İtalya’da gerçekleşecek olan 24. Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda iki PAÜ’lü öğrenci milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek. Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 1. sınıf öğrencilerinden Alperen Acet yüksek atlama, Uğural Uğursal ise üç adım atlama da derece için yarışacaklar.

Alperen Acet’in daha önce Liselerarası Dünya birinciliği, Balkan Açık Pist ve Kapalı Pist Yüksek Atlama Birinciliği ile Türkiye Yıldızlar Yüksek Atlama Rekortmenliği, Uğural Uğursal’ın ise Balkan Atletizm Yıldızlar Şampiyonası ikinciliği bulunuyor.