Yine yüreklere ateş düştü

31.12.2016

İçimiz kan ağlıyor. Son aldığımız habere göre 38 şehidimiz var. 160 civarında yaralımız var. İstanbul’da bir maç sonrası insanlıktan nasibini almamış alçak teröristin patlattığı bomba bir mübarek kandil gecesi arefesinde yüreklerimizi yaktı.

O bomba bütün 79 milyon milletimizin yüreğinde patladı. O bomba yıllardır ezilip sömürülen zulüm altındaki mazlum milletlerin ve İslam aleminin beyninde patladı. Bütün İslam aleminin, bütün Türk milletinin başı sağolsun. Bütün İçişleri ve Emniyet teşkilatımızın başı sağolsun, şehitlerimizin ruhları şad olsun, yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar diliyoruz.

Kara günler karartmasın içimizi. Bu büyük millet, Türkiye, Ortadoğu ve İslam coğrafyası üzerinde oynanan hain ve kahpe oyunu biliyor. Hainlerin hepsi de gelse bütün dünya da toplansa Çanakkale geçilmez destanını, Sakarya’yı, Büyük Taarruzu, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan felaketteki yazılan kahramanlık destanını, hainlerin, küresel güçlerin ve onların maşalarının beynine balyoz gibi inecektir.

Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerimdeki “De ki: Ey kafirler yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz.”  – (Ali İmran Suresi 12. Ayet)

Zafer inananlarındır. Allah bu büyük milleti korusun ve başka acılar yaşatmasın.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü

İlgili Haberler