YDYO’da Satranç Turnuvası Düzenlendi

21.03.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Öğrenci Destek Birimi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı iş birliği ile YDYO’da öğrenim gören hazırlık öğrencileri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

YDYO Destek Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mevlüt Ellialtı ve Arş. Gör. Ertan Kök gözetiminde düzenlenen turnuvanın sonunda; Seyit Kaan Kıran birinci, Mustafa Erkan ikinci ve Mehmet Önsoy üçüncü oldu. Kazanan öğrencilere ödüllerini PAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep Şahin Arslan, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Önder Kompas ve Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Yardımcısı Ahmet Çay tarafından verildi.