Yatağan Termik Santral İnsan Kaynakları Müdürü Aykut Atlas ‘Bir Vaka Var!’ın Konuğu Oldu

28.12.2018

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci topluluklarından Ticaret ve Finansman Topluluğu ile Vaka Akademi Platformu’nca dokuzuncusu düzenlenen ‘Bir Vaka Var!’ etkinliğine Yatağan Termik Santral İnsan Kaynakları Müdürü Aykut Atlas konuk oldu.

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, İİBF Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı ve Pamukkale Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, İİBF akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

Ticaret ve Finansman Topluluğu tarafından hayat bulmakta olan Harvard Modeli olan vaka analizlerinin dokuzuncusuna konuk edilen Yatağan Termik Santral İnsan Kaynakları Müdürü Aykut Atlas firmanın karşılaşmış olduğu bir sorunu Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine vaka örneği olarak verdi. Öğrencilerden jüri karşısında çözüm önerilerini paylaşmalarını isteyen Aykut Atlas, 15 grupla gerçekleştirdiği ön elemeden sonra seçtiği 4 grubun analizini finale bıraktı.

İlgili Haberler