Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Serinhisar MYO’yu Ziyaret Etti

20.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO), üniversite sınavına hazırlanan Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Serinhisar MYO yönetimi ile Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi arasında yapılan görüşmeler neticesinde üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin meslek yüksekokulumuz bölümleri ve imkânlarını yerinde gözlemlemeleri adına ziyaret planlanmış ve öğretmenler eşliğinde öğrenciler meslek yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi, öğretmenleri ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencileri Serinhisar MYO’yu daha yakından tanımak için ziyarette bulundu. MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mikail Hocaoğlu tarafından ziyarete gelen öğretmenler ve öğrencilere yapılan tanıtım kapsamında; meslek yüksekokulu yerleşkesinin tanıtımı, MYO’nun kuruluş sürecinden itibaren gelinen son durumu, mevcut bölümler, yemekhane, derslikler, bilgisayar laboratuvarı, Bıçakçılık ve El Aletleri Üretim Teknolojisi programına ait uygulama atölyesi, Acil Durum ve Afet Yönetimi programına ait ilk ve acil yardım sınıfı ile arama ve kurtarma ekipmanları, yangın eğitim ekipmanları, amfi ve toplantı alanı, akademik ve idari ofislerin tanıtımı yapıldı.

MYO yerleşkesi ve eğitim imkanlarının yerinde anlatıldığı bu ziyarette öğrencilere aynı zamanda bölümlerin müfredat bilgisine ve mezuniyet sonrası istihdam olanakları hakkında da bilgiler verildi. Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Serinhisar MYO’ya yaptığı ziyaret toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

İlgili Haberler