Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

29.06.2018

Pamukkale Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarını düzenlediği coşkulu tören ile uğurladı.

Pamukkale Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni, Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene; Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sami Gökhan Özkal, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök başta olmak üzere ilçe protokol üyeleri, akademik ve idari personel, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet kütüğüne plaket çakan yüksekokul birincisi Mehtap Akkaya mezun olan öğrenciler adına yaptığı konuşmasında, kendilerini yetiştiren ailelerine ve dört yıl boyunca kendilerine emek veren hocalarına teşekkür etti.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sami Gökhan Özkal yaptıkları konuşmalarda, mezun olan öğrencilerin bu aşamaya gelmesinde katkıda bulunan akademik personel ve öğrenci yakınlarına teşekkür ederek, mezun olan öğrencilerin sonraki yaşamlarında da kendilerini geliştirmeye devam etmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundular.

Dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından başarı belgesi ve hediyelerin takdim edildiği tören, yaklaşık 100 mezun öğrenciye öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra mezun öğrencilerin kep atmasıyla coşkulu bir şekilde sonlandı.

İlgili Haberler