Üniversitemizin Yolları Yenileniyor

04.05.2018

Pamukkale Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan, Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yenilenme çalışması ile Kınıklı Merkez Yerleşkesi içinde yaklaşık 15 noktada çalışma yapılıyor.

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi içerisinde bulunan asfalt yollarda zaman içinde oluşan çökme ve bozulmalar nedeniyle Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından asfalt yenileme ve yama çalışması başlatıldı. Bu kapsamda Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesinde 10’dan fazla noktada bozuk asfalt zeminler kazılarak yerine yeni asfalt döküldü. Çalışmanın Pamukkale Belediyesi desteğiyle yapıldığını belirten Yapı İşleri Daire Başkanı Azmi Gün, Pamukkale Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederken belediyeler ile ikili ilişkilerinin ve işbirliklerinin devam edeceğini vurguladı.