Üniversitemiz mezunu şehit polisimiz unutulmadı

31.12.2016

Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 2016-2017 Fakülteler Arası Basketbol Turnuvası’nın açılış müsabakasında, Spor Bilimleri Fakültesi ile Honaz Meslek Yüksekokulu arasında yapılan maçta, üniversitemizden mezun olan Şehit Çevik Kuvvet Polisi Hüseyin Dalkılıç unutulmadı.

PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen maç öncesi, 10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet otobüsüne yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan, 2006 yılında PAÜ Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği bölümü mezunu Hüseyin Dalkılıç ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Şehit Polis Memuru Hüseyin Dalkılıç’ın posterinin de asıldığı salondaki mücadeleyi 90-25’lik skorla Spor Bilimleri Fakültesi kazandı.