Üniversitelerin THM Toplulukları Verdikleri Konserle Dinleyicileri Büyüledi

31.03.2018

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Pamukkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu ve M. Akif Ersoy Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun birlikte düzenlediği THM Konser dinleyicilerden tam not aldı.

M. Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Gökhan Çağırgan’ın hazırladığı ve PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Zühal Feray Şenkibar’ın şefliğini üstlendiği ‘THM Toplulukları Konseri’ konseri; PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut başta olmak üzere, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen Türk Halk Müziği Toplulukları Korosu Konseri; Denizli, Kütahya, Yozgat, Giresun, Hatay, Tekirdağ, Konya, Burdur gibi Türkiye’nin farklı yörelerine ait Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan zengin repertuarı ile dinleyenlere eşsiz bir gece yaşattı.

Düzenlenen konserin sonunda, PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, Öğr. Gör. Zühal Feray Şenkibar ve Öğr. Gör. Gökhan Çağırgan’a ve tüm koro üyelerine sundukları müzik ziyafetinden dolayı teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti.

İlgili Haberler