TÜBİTAK’tan PAÜ Öğrencilerine Destek

06.10.2023

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Pamukkale Üniversitesi’nin (PAÜ), 12 fakültesinden öğrencilere ait 44 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun görüldü

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

TÜBİTAK 2209/A başvurularında kabul edilen proje sayısında Pamukkale Üniversitesi; TR32 Güney Ege Bölgesi’nde 1’inci, Ege Bölgesinde ise 19 üniversite içerisinde 4’üncü sırada yer aldı.

Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinin danışmanlık verdiği öğrencilerin hazırladığı 44 proje program kapsamında desteklenmeye uygun görüldü. En çok proje başvurusu kabul edilen fakülteler ise Eğitim Fakültesi (11) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (9) oldu.

Listenin tamamına https://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/4000/2209a_kazananlar_liste.pdf linki üzerinden ulaşabilirsiniz.