TÜBİTAK’ın Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programının Başvuruları Başladı

09.05.2023

100’ün üzerinde başvuru yapılması hedeflenen TÜBİTAK 2209 proje çağrısı kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik araştırma projelerine destek programı için Pamukkale Teknokent üzerinden başvurular alınacak.

Öğrencilerin proje alışkanlığı edinmesi adına başvuru kriterlerinin kolay ve hızlı olduğu belirtilen TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B araştırma projeleri destek programına katılım sağlayan öğrencilerle ayrıca projeleri süresince ve sonrasında da iletişimi sürdürmek üzere çeşitli planlamalar yapılacak.

Bu kapsamda, gelecek haftalarda Pamukkale Teknokent tarafından bir tanıtım toplantısı düzenlenecek.

26 Mayıs 2023 tarifine kadar sürecek başvurular ile ilgili detaylı bilgiye Pamukkale Teknokent iletişim numaralarından veya tanıtım afişinde yer alan mail üzerinden ulaşabilmektedir.