Teknoloji Fakültesi’nde “Atatürk’ü Anlamak” Konulu Konferans Düzenlendi

28.11.2022

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknoloji Fakültesi, Kültür Günleri Etkinlikleri kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Gününde “Atatürk’ü Anlamak” konulu bir konferans düzenledi.

PAÜ Teknoloji Fakültesi’nde gelenekselleştirilen ‘Teknoloji Fakültesi Kültür Günleri’ etkinliğinin 3’üncüsünde; Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Altan Dombaycı tarafından düzenlenen “Atatürk’ü Anlamak” adlı konferans yapıldı.

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Teknoloji ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konferansta Prof. Dr. Ömer Altan Dombaycı, Atatürk’ün askeri ve bilimsel düşünce yapısını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Konferansın sonunda, öğrencilerin akademik çalışmalarının yanında, kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sağlayacak olan bu tür bilgilendirici faaliyetlerin, belli aralıklarla devam edeceğini vurgulayan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ, Prof. Dr. Ömer Altan Dombaycı’ya teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

İlgili Haberler