Tavas MYO’da “KBRN Farkındalık Eğitimi” Yapıldı

25.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda Prof. Dr. Ahmet Koluman tarafından “KBRN Farkındalık Eğitimi” yapıldı.

Tavas MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Programı tarafından düzenlenen Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Koluman’ın konuşmacı olduğu KBRN Farkındalık Eğitimi adlı konferans Tavas MYO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tavas MYO ve Tavas Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin katılım sağladığı konferansta; KBRN’nin açılımı, özellikle biyolojik kitle imha ajanlarının neler olduğu, bu ajanların insan ve çevre üzerindeki etkileri, ekonomik boyutu, psikososyal boyutu ve hukuki boyutu gibi konu başlıklarının vurgulandığı sunumda son olarak, dünyadan örneklerle katılımcıların farkındalığının artmasına katkı sağlandı.

Konferansa katkılarından dolayı İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerinin sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında, Prof. Dr. Ahmet Koluman adına Darüşşafaka’ya yapmış oldukları bağışın belgesi takdim edildi. Ayrıca, Prof. Dr. Koluman’a konferansa katkısından dolayı teşekkür belgesi verildi. Konferans, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlgili Haberler