Tavas MYO Öğrencileri AFAD Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirdi

09.12.2022

Tavas Meslek Yüksekokulu (Tavas MYO) öğrencileri Tavas ilçesinde AFAD farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün doküman desteğiyle Tavas MYO İş Sağlığı ve Programı öğrencileri Tavas’taki kamu kurum ve kuruluşları, esnaf ve yerel halka yönelik; afet ve acil durum, aile afet ve acil durum planı, dask, afet ve acil durumlarda sığınaklarda olması gerekenler, yaşam çevremizdeki riskler konularında farkındalık oluşturmak amacıyla broşür, el kitapçıkları dağıtıp bilgilendirme yaptılar. Ziyaret ettikleri yerlerde ilgiyle karşılanan öğrenciler afet ve acil durumlara hazırlıklı olmanın hayat kurtardığına vurgu yaptılar.