Tasarım Bölümü Öğrencilerinin Sergisi Büyük İlgi Gördü

24.05.2022

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (DTB MYO) Tasarım Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca bölüm öğretim elemanlarının danışmanlığında hazırladıkları çalışmalardan oluşan sergi, Pamukkale Üniversitesi Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın katılım sağladığı sergi büyük ilgi gördü.

PAÜ DTB MYO Tasarım Bölümü bünyesinde bulunan; Moda Tasarımı, İç Mekân Tasarımı ve Grafik Tasarımı programları öğrencilerinin hazırlamış oldukları ürünler büyük ilgi topladı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın da ziyaret ettiği sergide, her programdan yüzlerce ürün geniş bir alanda davetlilerin beğenisine sunuldu. Ayrıca özel bir alanda dijitalleşmenin ön planda olduğu günümüzde sanal mekân tasarımları, sanal sergi salonları, grafik tasarım çalışmaları ve sanal 3 boyutlu defile sunumu gerçekleştirildi.

DTB MYO Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir Özkaya düzenlenen sergi hakkında Tasarım Bölümü öğrencilerinin sektöre hazır ve teknolojik gelişmelere açık olduğunu göstermesi açısından önemli olduğunu belirtti.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ceren Göde, akademisyenler, öğrenciler ve sektörden davetlilerin katılım sağladığı sergi 27 Mayıs 2022 Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak.

İlgili Haberler