Serinhisar MYO’ya Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Destek

29.08.2023

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ile Denizli Büyükşehir Belediyesi arasında 2022 yılında imzalanan iş birliği protokolünün bir parçası olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Serinhisar Meslek Yüksekokulu (Serinhisar MYO) Acil Durum ve Afet Yönetimi ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programlarına malzeme desteği sağlandı.

Eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere malzeme desteği olarak 60 adet itfaiye eri kıyafeti, 60 adet çizme ve kask desteği sağlandı. Serinhisar MYO Yönetimi desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Akalın’ın Serinhisar Belediyesine ve Serinhisar MYO’ya Ziyaret

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’yi ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Yüksekokul öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılandığı Serinhisar Belediyesine ait Serinhisar Öğrenci Konukevi’ni ziyaret etti.

Öğrenci Konukevi ziyaretinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın, Serinhisar MYO’yu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Burcu Özkan, Öğr. Gör. Mikail Hocaoğlu ve öğretim elemanları ile bir araya geldi.

 

İlgili Haberler