Serinhisar MYO’ya ‘Arama ve Kurtarma Grubu’ Malzeme Bağışı Yapıldı

22.03.2024

Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ali Ekinci'nin daha önce görev yaptığı kurum olan Yozgat Bozok Üniversite'nden Öğretim Görevlisi Murat Kocagül aracılığı ile Serinhisar MYO Acil Durum ve Afet Yönetimi ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinin ders müfredatları gereği uygulamalı eğitimlerinde kullanılmak üzere bağış yoluyla eğitim malzemesi desteği sağlandı.

Yozgat Akdağmadeni Kızılay Şube Başkanı olan Murat Kocagül, imkânlar dâhilinde öğrencilerimizin uygulamalı eğitim almalarının anlam ve önemine değinerek bu tarz yardımların ilerleyen süreçlerde de devam edeceğini ifade etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ekinci, Serinhisar MYO’nun temel sağlık, arama-kurtarma ve yangın grubu ekipmanları noktasında her geçen gün güçlenmeye devam etmekte olduğunu, 3+1 eğitim modeli kapsamında 3 dönem teorik eğitimlerin malzeme ve ekipman desteği ile öğretilerek 1 dönemlik işyerinde mesleki eğitim uygulamasına öğrencilerin tam donanımlı gönderilmesini hedeflediklerini belirtti. Serinhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ekinci, bu bakımdan bağışta bulunmak isteyenlerin yönlendirilmesi ricasında bulunan Öğretim Görevlisi Murat Kocagül'e desteklerinden dolayı Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler